Häromdagen godkände Nyköpings Kommun ett utökat borgensåtagande vilket innebär att vi med ganska stor säkerhet klarar Nyköpings Tennisklubb framtid. Mycket återstår i form av insatser från styrelse, medlemmar, näringsliv och olika verksamheter.

Stort tack till alla som på olika sätt ställer upp!

 

Vi vill här också tacka våra tidigare tränare Richard Wagi samt Samer Almunajjed som tränat både barn, ungdomar och vuxna under ibland besvärliga förhållanden. Vi önskar er all lycka i framtiden! 

På grund av den fortfarande ansträngda ekonomiska situationen kommer vi i fortsättningen ha tillgång till timanställda tränare i stället för fast anställda. Det innebär inte att nivån på träningen sänks utan den skall minimum var lika bra eller bättre. Nya tränare ansluter till höstterminens början. Vi återkommer snarast med tider för höstträningarna!  

 

Här under sommaren håller vår egen stjärna Axel Dormann tillsammans med Liv Dahlberg i sommarlägret. Jag var själv med i tisdags och det var en riktigt bra, rolig och lärorik dubbeltimme.
(Bilden är avsiktligt suddig med hänsyn till barnen).

Passa på du också innan Axel flyttar till USA och sina studier på tennis-college!

Styrelsen jobbar just nu på många fronter. En viss irritation över utsända betalningspåminnelser har noterats. Vi ber om ursäkt men vi måste få ordning på oredan i ekonomi- och medlemssystemet. 

Snart börjar semestrarna för de flesta och om vi inte hörs innan dess önskar NTK’s styrelse alla en fin sommar!

Klick